Surprize de la Sabon

Acum fix 2 saptamani eram in baie si realizam dificilul program de exfoliere, pregatindu-ma pentru ziua cea mare si gandindu-ma ce lotiune de de corp sa folosesc cand curierul mi-a adus o cutie misterioasa. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu mereu caut o lotiune sau un lapte de corp care sa nu lase pielea grasa, sa se absoarba repede si totusi sa hidrateze si sa miroasa atat de bine…

Si da, chiar in cutie, intr-un portfard alb atat de frumos, am gasit ce aveam nevoie intr-un kit de vacanta de la Sabon.

Lotiunea de corp este probabil cea mai frumos parfumata dintre toate pe care le-am incercat pana acum si credeti-ma ca am incercat cateva… Dupa ce am testat toate produsele mi-am dat seama ca am nevoie de ele in varianta full-size urgent!

Iar vestea buna e ca atat voi cat si eu putem utiliza codul TRAVEL pentru a beneficia de o reducere de 25%, valabi; pana la sfarsitul lunii. Tentant, nu?

banner sabon

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Si mie imi plac produsele Sabon. Daca nu ai incercat iti recomand exfoliantul cu lavanda si mere. Este genial. In special gama lavanda si mere de la ei miroase extraordinar.

Leave a Reply