Pe strazile Sibiului din nou

V-am promis ca va iau iar la plimbare prin Sibiu, v-am promis…Nu am fost matinali, normal, doar niciodata nu suntem in vacanta cand avem timp destul pentru ce avem de bifat intr-o zi, asa ca am mers spre Piata Mare sa luam micul dejun si sa ne relaxam putin. Cafeaua are alt gust atunci cand privesti oamenii care se plimba cu pas leganat intr-o zi de weeekend, iar micul dejun e mai savuros, cu siguranta. Nu e nevoie de cuvinte, doar un zambet si stii. Ziua asta va fi perfecta, dupa starea pe care o ai acum la primele ore…

Cu un fresh de portocale intr-o mana, am plecat spre Muzeul Satului care este imeeeens. Am facut o gramada de poze, va arat numai o parte, oricum pe scurt am profitat la maxim de tot ce ne-a oferit Sibiul, pacat ca mi-a ramas sufletul intr-un petshop, la o matza angora turceasca, alba toata, cu ochii ca cerul. Nu am luat-o, nu am cazut la un numitor comun, caci Alex a pus ochii pe un motanel cu un ochi albastru si unul verde.

Aceasi rasa.

Glumesc, evident, doar ca inca mai avem de asteptat pentru un nou membru al familiei.N-am pus la punct ultimele piese de decor :)))

Revenind la tinuta mea, v-am zis eu ca am carat ceva haine cu mine, ca intotdeauna, dar rochie asta e de departe preferata mea, as purta-o in fiecare zi.

E deja vineri, 00:00, simt cum mi se inchid ochii dupa saptamana asta nebuna, asa ca va urez

un weekend frumos!

Kisses

PS: Prima parte o gasiti AICI.

Sibiu, obiective, plimbare (1) Sibiu, obiective, plimbare (2) Sibiu, obiective, plimbare (3) Sibiu, obiective, plimbare (4)

a

Am purtat:

a

Rochie H&M asemanatoare AICI

Geanta Michael Kors, selma medium messenger, nuanta mandarin AICI

Ceas Michael Kors AICI

Colier OneNecklace AICI

a

Sibiu, obiective, plimbare (5) Sibiu, obiective, plimbare (6) Sibiu, obiective, plimbare (7) Sibiu, obiective, plimbare (9) Sibiu, obiective, plimbare (10) Sibiu, obiective, plimbare (11) Sibiu, obiective, plimbare (12) Sibiu, obiective, plimbare (13) Sibiu, obiective, plimbare (14) Sibiu, obiective, plimbare (15) Sibiu, obiective, plimbare (16) Sibiu, obiective, plimbare (17) Sibiu, obiective, plimbare (18) Sibiu, obiective, plimbare (19) Sibiu, obiective, plimbare (20) Sibiu, obiective, plimbare (21)

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply