CONCURS | Castiga 3 vouchere de cumparaturi

 

Stim cu totii cum e treaba cu dependenta de cumparaturi…

 Mergi in vacanta si ti-ai dori sa te intorci cu atat de multe cumparaturi la care nu ai avea acces in mod normal, insa bugetul tau este cumva limitat de cheltuielile lunare…Aproape ca simti ca nu te poti desparti de standul cu gentile tale preferate si mai ca iti vine sa pleci de acolo cu toate….

Te recunosti?

Ei bine, suntem shopaholice si vrem mereu mereu sa cumparam cate ceva, fara sa ne afecteze bugetul lunar dedicat altor cumparaturi si fara sa tai de pe lista iesirile din weekend sau vacantele. Sunt achizitii care nu sunt neaparat necesare, dar pe care ti le doresti si ce poti sa faci in cazul asta? Dorinta este dorinta…

Iar daca mai si primesti ceva in plus cu atat mai bine. De ce spun asta? Cititi mai jos.

Nu incurajez cumpararile implusive si nici terapia cu shopping, insa de cele mai multe ori se intampla ca acestea sa fie motivate si fondate pe un temei rational.

Pentru aceste cazuri eu va propun 2 carduri de cumparaturi, pe care le puteti alege in functie de necesitati si de buget.

Alpha Card Visa Credit
se adreseaza persoanelor tinere cu venituri medii. Ei fac cumparaturi in mod rational, sunt orientati catre discount-uri si sunt mai atenti la bugetul familiei.

Alpha MasterCard Credit – se adreseaza persoanelor tinere cu venituri medii spre high, sunt preocupati de shopping, travelling si lifestyle; pentru ei conteaza imaginea si sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru asta.

A

Care sunt beneficiile cardului de credit Alpha Bank?

A

 • nu se percepe comision: 0% comision pentru toate platile cu cardul la comerciantii din Romania si strainatate;
 • 0% dobanda pentru toate platile cu cardul la comercianti, oriunde in lume daca rambursezi toata suma datorata pana la data scadenta;
 • poti beneficia de o perioada de gratie de pana la 55 de zile;
 • suma minima de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizata (minim 10 lei) plus toate dobanzile si comisioanele aferente;
 • până la 12 rate cu 0% dobândă la comercianţii parteneri. 
 • Rate Oriunde în Lume, 3, 6, 9 sau 12 rate pentru orice tranzacţie în România sau în străinătate;
 • reduceri de până la 50% în magazinele partenere.
 • La platile de minim 100 lei cu cardul de credit ABR, clientul va primi inapoi pana la 20 de lei pentru fiecare tranzactie de cumparare, dupa cum urmeaza:
 1. 5 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 100-200 lei
 2. 10 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 200 – 400 lei
 3. 20 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare peste 400 lei
 4. Poate fi restituit maxim 400 lei per card.

 

Iar acum ca v-am vorbit despre acestea am placerea sa premiez 3 dintre cei care se inscriu AICI pana in data de 25 mai 2015.

A

Cele 3 premii constau in 3 vouchere de cumparaturi in Baneasa Shopping City, in valoare de 100 de lei fiecare.

Stabilirea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi prin random.rog, in data de 25.05.2015.

Câștigătorii vor fi anunțați printr-un email individual trimis pe adresa de e-mail cu care s-au inregistrat pe pagina de concurs.

Mai mult decat atat, persoanele care vor aplica pentru un card nou pana la data de 20.06.2015 vor intra automat intr-un concurs pentru una din cele 30 de tablete Samsung oferite de catre Alpha Bank, la care castigatorii vor  fi cei care realizeaza cele mai multe tranzactii pana la 31.07.2015. 

NU UITATI SA DATI SHARE ARTICOLULUI.

Concursul incepe astazi si se incheie in data de 25.05.2015.

Datele voastre nu vor fi făcute publice, iar transmiterea lor nu constituie nicio obligaţie de a contracta serviciile Alpha Bank.

Bafta!!!

LATER EDIT:

Castigatorii sunt:

Neagu Alexandra Vera

Sisoe Maria-Alexandra

Patrascu Adelina Elena

campania alpha bank (1)

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like

12 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

Leave a Reply