Roz pastel pe unghii

M-am gandit ca va este dor de o manichiura de-a mea asa ca astazi am pus mana pe pila, le-am scurtat din nou si mi-am ales o culoare superba, un roz pal de care am cam abuzat vara aceasta. Este fara doar si poate nuanta mea preferata, alaturi de mov inchis si a costat mai mult decat putin, in jur de 3 ron.

Si cum toamna ameninta atat de tare sa vina peste noi, mai devreme decat era prevazut cred ca o sa scot nuantele inchise de la naftalina, dar pana atunci…pink!! Mult de tot…

Am vrut sa va vorbesc putin de de noul Top Coat de la Avon, numit Opal. L-am achizitionat dupa ce l-am vazut pe cateva bloguri din afara si chiar imi doream sa il vad si eu pe unghiile mele. Dimineata mi-a sosit comanda, asa ca l-am aplicat peste ce aveam deja pe unghii, o nuanta de roz pastelata.
Pot spune ca are un efect foarte frumos, se vede foarte bine in soare si sigileaza unghiile astfel incat manichiura va dura mai mult. Pretul lui este de 17 ron si se gaseste in brosurile Avon.
Ce m-a dezamagit putin este ca particulele de sclipici nu se lipesc de unghie, decat foarte greu, astfel incat este nevoie sa insistati cu pensula pe care automat se ia si lac, iar la sfarsit poate avea un aspect usor incarcat.

Rezultatul este insa unul foarte frumos:

Eu am folosit acest top coat peste o oja de la Gabrini, numarul 1. Asa cum va spuneam imi place la nebunie si nu imi vine sa cred cate poate face pentru cei 3 lei, cat a costat. O aplic intotdeauna in 2 straturi, iar deasupra folosesc un topcoat pentru uscare rapida. Ma tine pe unghii bine mersi si 5 zile.
Pensula este foarte ok, nu lasa dare si se aplica frumos.

Iar pe final vreau sa va arat ca este identica cu cea de la Avon, Pastel Pink, in cazul in care nu o gasiti pe una, aveti cealalta varianta. Din pacate cea de la Avon, e de 4 ori mai scumpa, dar macar exista o posibilitate mai la indemana voastra.

Voi purtati nuanta asta de roz pe unghii?
Dar combinatiile cu sclipici va plac?

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply