Let’s talk about …beauty

Machiajul este o arta, trebuie doar sa il descoperi si sa-l aplici. Nu este neaparat nevoie sa fi un artist ca sa faci un machiaj. Atunci cand porti un machiaj deosebit ziua ti se schimba…pare ma frumoasa, mai insorita. Poarta timp de 5 zile, 5 machiaje diferite. Bucura-te de culori in limita bunului gust si apoi vei vedea cum te vei simti minunata. La fel de important este parfumul care te “imbraca”, lacul de unghii si pantofii. Nu degeaba se spune ca femeile au inventat pantofii cu toc pentru a calca lumea in picioare intr-un mod elegant. Asadar fetelor, aveti grija de voi! in final doar tu iti vei ramane.

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like

3 Comments

  1. 1

    Primul tau post ?! Frumoasa intrarea ta in blogosfera! πŸ™‚ Citindu-te si recitindu-te atat, parca imi vine si mie pofta sa imi deschid un blog! :))

  2. 2

    Da…primul. AM pasit cu atata speranta, am avut de gand sa scriu despre makeup, asta imi placea mult, Ma bucur unde am ajuns si ma bucur ca inca scriu cu placere pentru voi. Daca te hotarasti te-as citi cu drag >:D<

  3. 3

    Acum trec printr-o perioada mai proasta, iar daca ar fi vorba sa imi deschid un blog, as vrea sa scriu despre lucruri frumoase, nu despre lucruri triste… Eu, ca cititoare, nu mi-ar placea sa citesc un blog cu trairi negative si pesimiste.. πŸ˜€ . Poate in viitorul apropiat, imi fac curaj :)) . Tie iti urez sa ai inspiratie in continuare si sa ne relaxezi cu postarile tale, ca si pana acum!

Leave a Reply