Acolo unde muntii se intalnesc cu cerul

Sunt unele lucruri in viata care reusesc sa te rupa de la rutina zilnica, chiar daca cateodata parca parca e imposibil. Stiu ca viata nu e facuta din bule de sapun colorate, ca avem responsabilitati, facturi, deadline-uri, ca trebuie sa fii acolo chiar si cand nu poti , dar in ultima vreme imi pare ca tot mai greu este sa fii prezent. Sa nu raspunzi mecanic, sa te implici, sa simti viata prin fiecare fir de par si sa respiri. Stiu cat de greu e sa respiri atunci cand ti-e greu, stiu ce inseamna sa nu iti mai gasesti cuvintele in unele zile, sa simti ca s-au schimbat multe, prea multe sau pur si simplu sa nu iti gasesti locul. E greu, tu cea care ma citesti acum, stii ca e al naibi de greu sa ramai cateodata pe linia de plutire,  dar vezi…poate viata asta nu e facuta sa fie asa de usoara si pentru asta iti trimite un ajutor sau un om alaturi de inima ta care sa fie acolo pentru tine. Sa fii langa el cand ii e greu, sa iti tina inima in palma cand simti ca nu mai poti.

Stiu ca sunt oameni care vin si pleaca la fel de repede si ca tot ce conteaza este sa ramai acolo, doar ca nu-i mereu la fel de simplu.

Iar pentru momentele astea grele cred ca e nevoie macar din cand in cand sa faci ceva ce iti place. Sa fugi in lume, sa gatesti, sa renovezi, sa iti cumperi rochia aia. Sa faci ceva, orice te face fericita. Chiar daca asta inseamna sa te urci in masina cu cel mai drag om, o rochie alba din voal, sa te opresti la o stana si sa stai acolo in leaganul de lemn cu picioarele goale sa iti asculti gandurile si sa povestesti pana iti reapare zambetul pe bune. Si uite asa, am ajuns sa facem pozele astea care inainte de toate sunt pentru mine. Si ecranul lui Alex de la laptop, sa ma laud, na! Dar inainte de toate sunt pentru mine si sufletul meu.

Stiti de ce? Pentru ca ma fac fericita, pentru ca mi-am dorit sa alerg pe un camp verde-auriu cu o rochie alba din voal, desculta si cateva raze de soare in par. Pentru ca am visat sa fac asta si am facut-o. Oamenii nu mai au pasiuni astazi, iar cei care le au par ciudati. Pari ciudat sa incerci sa faci ceva in plus orice ai face si pana la urma ne impartim detasat saptamanile in weekend si zile fara prea multa culoare.

Dar ce te face cu adevarat fericit?

Unde ai scris cele mai frumoase amintiri vara asta? Cand ai zambit cel mai mult?

Rochie este Nympha si cardiganul Chicwish.

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.