This summer

Muntele se inalta in fata terasei plina de scaune asa de elegante incat par a fi venite din alt secol. Ii tot spun lui Alex cat imi place, m-as opri la fiecare col sa imortalizez momentul. Intr-un colt, strategic, cat sa prinzi toata cladirea pe fundal au montat 2 leagane. Mari, ca pentru adulti. Sunt mai mereu ocupate de copii, dar pentru un zambet si 2 bomboane te lasa sa faci 2 poze. Dupa 2 deja iti spun ca ai intrecut masura.

Predau stafeta si mergem mai departe, ne plimbam prin curtea castelului cu un aer aristocratic inconfundabil, inchid ochii si imi imaginez cum era odata. Si spun asta pentru ca in interior nu s-au pastrat prea multe. L-am vizitat anul trecut si din pacate pana si peretii sunt acoperiti de o noua mana de vopsea sub care se ascund ceva picturi. Sau cel putin asa ni s-a spus. Mi-ar fi placut sa il cunosc asa cum era odata, sa simt aerul ala vintage, cu adevarat vintage, sa ii cunosc poate detinatorii, dar mai ales pe Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), cel care a gandit asa taram romantic.

***

Am purtat o rochie kimono de la Diva Charms, o pereche de pantaloni scurti cu franjuri, un top alb luat la reduceri de la H&M si noua pereche de bocanci Jessica Buurman. Haha, iar port bocanci vara. Se poate sa am vreo obsesie, zic. Anyway, asta e tinuta mea preferata pentru vara. Si pentru creat amintiri, stii cum zic?

Am purtat:

Kimono AICI

Maiou AICI

Geanta Concept15

Botine AICI

Pantaloni scurti AICI

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.