Jurnal de weekend: Sibiu

Jurnal de weekend, Sibiu (2)

Weekend de sfarsit de mai, inceput de iunie, o cafea amara care sa ma ajute sa deschid ochii larg si bagaje facute in graba, dar cu responsabilitate. Si zic cu responsabilitate pentru ca nu am uitat nimic acasa, asa cum mi se intampla mereu si am reusit sa iau pana si geanta mea preferata in care imi intra exact ce am nevoie: portofelul meu, al lui, actele, cateva gume, un ruj, servetele si telefonul. Suntem o echipa intotdeauna asa ca impartim responsabilitatile chiar si cand avem de plimbat un aparat greu de fotografiat. E prea tentant de fiecare data sa il luam cu noi, insa la sfarsitul zilei realizezi ca ai ceva febra la brate.

AAA

Imi era tare dor de un weekend relaxant, cu stat la povesti pana noaptea tarziu, mancare buna in pat la TV, ratacit pe stradute stramte sau mic dejun luat in tihna pe terasa sub soarele arzator. Mi-au prins de minune cateva astfel de zile si m-am intors cu bateriile incarcate la maxim si cu multe poze pe care sa vi le aratam, dar si cu intrebarea:Cand vom mai avea parte de atat de multa liniste?

Am purtat o rochie in dungi dintr-un tricot lejer, conversi, geanta Selma Medium Messenger si bijuteriile mele preferate: ceasul Darcy argintiu si bratara Pandora cu charmurile mele preferate. Ne-am ratacit prin Piata Mare in cautare de cadre frumoase si o limonada buna. Eu zic ca le-am si gasit!  Va plimb cu noi prin Sibiu in cateva fotografii mai jos si va povestesc putin despre locurile pe care nu trebuie sa le ratati.

Sibiul are deosebit de multe lacasuri de cult, printre care Biserica Romano-Catolica din Piata Mare, Biserica Evanghelica ParohialaCatedrala OrtodoxaBiserica din GroapaCapela Sf Cruce si Sinagoga cultului Mozaic, dar si bisericile Evanghelice Turnisor si Gusterita.

Noi am vizitat doar Muzeul de Istorie Sibiu, insa sunt o multime de alte muzee pe care le puteti vizita pentru a cunoaste mai bine orasul, cum ar fi Muzeul de Etnografie Universala Franz Binder, Muzeul Astra, Muzeul de Arme si Trofee de vanatoare si Muzeul de Etnografie si Arta Populara Saseasa Emil Sigerus.

Luand la piciorul centrul istoric, nu trebuie sa ratati Zidul CetatiiPiata Mare si Piata MicaPasajul Scarilor, sau Podul Minciunilor, care sunt de departe cele mai cunoscute, dar si interesante.

Pe noi ne-au purtat pasii si spre Gradina Zoologica si Muzeul Satului care pare enooooorm, dar pozele vi le arat maine.

Sper sa va placa cele de azi. Avem un obiectiv nou si se vede, eu le adoor.

Va pup!

Weekend frumos.

Jurnal de weekend, Sibiu (3)

Rochie Bershka S’15 asemanatoare AICI

Tenisi

Geanta Michael Kors AICI

Bratara Pandora

Ceas Michael Kors Darcy Silver

A

Jurnal de weekend, Sibiu (4)Jurnal de weekend, Sibiu (5)Jurnal de weekend, Sibiu (6)Jurnal de weekend, Sibiu (7)Jurnal de weekend, Sibiu (8)Jurnal de weekend, Sibiu (9)Jurnal de weekend, Sibiu (10)Jurnal de weekend, Sibiu (11)Jurnal de weekend, Sibiu (12)Jurnal de weekend, Sibiu (13)Jurnal de weekend, Sibiu (14)Jurnal de weekend, Sibiu (15)Jurnal de weekend, Sibiu (16)Jurnal de weekend, Sibiu (17)Jurnal de weekend, Sibiu (18)Jurnal de weekend, Sibiu (19)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.