Prom series: Ce purtam la bal? Fusta gogosar (3)

Petale de bujori, parfum amar de iarba cosita, ultimele picaturi de ploaie ce cad zgomos si  fusta mea ce fosneste la fiecare pas. E primavara tarzie, e momentul acela al anului cand bobocii se pregatesc de bal, colegii isi iau ramas bun, absolventii pornesc pe drumul maturitatii…

Scriu iar si iar, am intarziat cu cea de-a treia postare promisa voua. Inspiratie pentru bal. Prom series. Noaptea deosebita de care ne ingrijim mereu…sa fie perfecta.

V-am propus o rochie maxi, o salopeta eleganta AICI si AICI, iar azi vin cu a treia propunere. De vis, de inspiratie…o fusta maxi midi gogosar? Cui ii pasa, cand arata asa?

banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (1)

banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (2) banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (3) banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (4.1)

Daca maine as avea balul din nou as purta fusta asta, cu o coada impletita intr-o parte si o floare naturala, dar si un zambet larg.

Imi suna atat de cunoscut peisajul: In cursa nebuna dupa o rochie speciala, un singur bal, o singura seara, o singura sansa de a arata impecabil. Suna nebuneste, nu-i asa?

Sunt momentele unice pe care nu le uiti niciodata, cliseele pentru ca pana la urma pe ele ni le dorim.

Eu va propun o fusta gogosar la care am purtat o bluza neagra din dantela cu maneci trei sferturi. As fi ales poate si o bustierea alba, si sandale arginti. Data viitoare, cu siguranta.

Coincidenta face ca in ziua balului meu, acum putin timp am purtat o rochie gogosar, exact din materialul asta, doar ca era mov.

banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (5)

Click pe AICI pentru a merge direct pe produs.

Bluza Atmosphere

Fusta AICI (Transport gratuit)

Sandale Poema

banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (6)

banchet, bal, absolvire, nunta fusta, rochie, gogosar (6.1)

Din spatele cortinei: Daca va uitati la ultima poza, inimioara s-a format pentru ca batea vantul. How cool is that?

Happy weekend, my dears!

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.